Over ons

De aanleiding van Payment Consulting zijn advies, expertise en aandacht voor de klant. We hechten elke dag veel belang aan deze waarden. Want als we verbeteren, groeien we en als wij groeien, profiteert u daar ook van.

Maar wat doen we precies?

Wij zijn een schakel in het totale financiële netwerk tussen jou en je klant. We verwerken en verifiëren 7 dagen per week de digitale transacties tussen u en uw klanten.

Om uw bedrijf vooruit te helpen, bieden we een snelle verwerking van uw dagelijkse transacties uitgevoerd met alle gangbare debet- en kredietkaarten, innovatieve betaaloplossingen, een dagelijks overzicht van uw inkomstenstromen en bescherming.

En hoe?

Payment Consulting werkt nauw samen met diverse acquirers, waardoor wij in staat zijn om onze klanten altijd de meest gunstige tarieven aan te bieden. Dankzij onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de financiële markt, kunnen wij een innovatieve en bewezen infrastructuur leveren die gebaseerd is op geavanceerde technologie. Hierdoor kunnen wij efficiënt geldtransacties verwerken tussen u en uw klanten, wat bijdraagt aan een naadloze en succesvolle financiële ervaring voor alle betrokken partijen.

Ons team

Erwin Struys

Oprichter

Odete Mesquita

Mede-oprichter / Back office

Ouassim Yaakoubi

Verkoopadviseur

Tatiana Mesquita

Technische ondersteuning

Wij beloven u…

Snelheid, veiligheid en transparantie in onze betaaloplossingen

-> Met innovatieve terminals voor uw toonbank en draagbare terminals voor snelle en gemakkelijke betalingen, waar je ook bent.

-> Met beveiligde transacties voor online betalingen, of u nu uw producten verkoopt via het internet, telefonisch of via mobiele applicaties.

-> Het internationale erkende Omnipay-platform dat de afgelopen 2 jaar een uptime van 100% behaalt.

->Met ondersteuning voor alle populaire debet- en kredietkaarten, van Bancontact tot Aziatische versies van UnionPay

-> Met ons getraind serviceteam dat steeds paraat staat om al uw antwoorden correct te behandelen.

-> Samen met onze enthousiaste medewerkers kijken we ernaar uit om u de service te bieden die u verdient.