Betaalterminals

Hierboven vind je een overzicht van al onze terminals.

A920

– Le A920 est certifié PCI-PTS 5.x et répond aux dernières exigences de sécurité matérielle et logicielle.

– TELIUM Tetra OS is een OS dat al 40 jaar bestaat en zet milieuvriendelijke betaalapparatuur in die wordt ondersteund door een uitgebreid dienstenpakket.

– Ondersteunt alle vormen van elektronisch betalen, waaronder EMV chip en PIN, chip en sign, magneetstrip, handtekening vastleggen en NFC/contactloos.

– Met krachtige multimediamogelijkheden en een groot 3,5″ kleuren touchscreen biedt de Ingenico Move 5000 een ongeëvenaarde gebruikerservaring via een uitgebreide gebruikersinterface.

– Ontworpen voor mobiliteit A920

– Wordt geleverd met een breed scala aan draadloze communicatieopties, waaronder Wi-Fi, Bluetooth en 4G/LTE, waardoor betalingen altijd mogelijk zijn en de communicatiekosten worden geoptimaliseerd.

– Maakt alternatieve betalingsschema’s en onbeperkte mogelijkheden voor innovatieve zakelijke toepassingen mogelijk.

– Maakt contactloos betalen mogelijk door een speciale klantgerichte NFC-kaartlezerzone voor snellere transactiestromen.

Met meer dan 30 jaar ervaring is het Telium TETRA-besturingssysteem de perfecte combinatie van de nalatenschap van Ingenico Group in betalingskennis en openheid naar het internet. Het bevat de beste beveiligingsmechanismen om de vertrouwelijkheid van transacties te beschermen, terwijl het de implementatie van professionele rich media applicaties gebaseerd op HTML5-web toelaat.

A 77

Met de A77 Compact op zak handel je vliegensvlug betaling af. Waar en wanneer je maar wilt! Laat je klanten betalen aan de bar, op het terras of aan tafel. Zo hoeven je klanten nooit onnodig te wachten en hebben je medewerkers alle vrijheid om de best mogelijke service aan je klanten te garanderen.

Ben jij een ondernemer die veel de baan op moet? In dit geval is de A77 Compact ook de ideale betaaloplossing. De terminal werkt met zowel Wi-Fi als 4G, dus er is altijd verbinding en je klanten kunnen overal betalen.
Dankzij het grote aanraakscherm is de A77 Compact eenvoudig te gebruiken.

Loyaltek 9220

De nieuwe Loyaltek 9220 is uitgerust met alle opties en gadgets die je nodig hebt. Naast betalingen met een bankpas kun je met dit apparaat je klanten contactloos laten betalen met hun bankpas of smartphone.

– Geschikt voor alle betaalkaarten
– Geschikt voor mobiele betalingen met GooglePay, ApplePay en andere applicaties
– Volledig draadloos
– 5,5-inch HD-touchscreen
– Android-besturingssysteem
– Wifi, 4G, 3G of Bluetooth-verbinding
– Modern ontwerp
– Gebruiksvriendelijke interface
– Eenvoudige integratie met je bestaande POS-systeem